Det går långsamt nu

Tiden rullar på men det händer inte så mycket på bloggen.

Det beror inte på att den är nedlagd. Den snarare vilar eftersom jag har en massa andra projekt på gång. Många av dessa är inte heller heraldiska så det blir svårt att använda mitt arbete där för att fylla på bloggen här.

En sak som har hänt är att jag gör mer bakom kulisserna i styrelsen för Svenska heraldiska föreningen, där jag numera är vice ordförande.
Det är inte så mycket att skriva om än (inte minst eftersom styrelsen inte är ordentligt informerad än, och de kommer först) men det kommer att synas på andra håll inom en hyfsad snar framtid.

En liten nyhet vill jag också lyfta fram. Det är vår eminenta medlem Sofia Högberg som nu tar fram en studiecirkel/-kurs i heraldik som kommer att lanseras under hösten. Om den kommer jag att skriva mer om senare.